Om arrangøren

Blå vegenløpet er et tradisjonsrikt turrenn arrangert av idrettslaget Stålkameratene i Mo i Rana. Sammen med Røde Kors, hytteeiere langs løypa, frivillige fra egne undergrupper og innleide mannskaper fra andre idrettslag i Rana går vi sammen for å skape en skifest for små og store både før,under og etter rennet helt fra Umbukta inn mot Mo sentrum.


Hovedlaget i IL Stålkameratene står som ansvarlig for rennet, men det er en egen Blå vegenkomité som står for det praktiske arbeidet rundt rennet. Idrettslaget ble stiftet så langt tilbake som i 1935 og består i dag av 5 undergrupper i tillegg til barneidrettsaktiviteten. Laget består av ca. 600 medlemmer og er i tillegg til å organisere aktivitet for både barn, ungdom og voksne også en betydelig aktør på arrangements- og anleggssiden i Ranaidretten.

I forbindelse med Blå vegenløpet opplever vi hvert år at frivillige tar kontakt med oss for å "melde seg til tjeneste". Vi kan forsikre alle interesserte om at livet innenfor arrangementsapparatet er akkurat så trivelig, så hektisk og så givende som det virker utenfra. Vi gleder oss til rennet hver eneste sommer,hver eneste høst, hver eneste vinter og våren helt frem til palmelørdag. Deretter ligger vi i dvale en måneds tid, lykkelige over å ha kommet gjennom rennhelga på en tilfredsstillende måte, før vi igjen begynner utbedringer av løypa, planlegging av nytt stadionområde og utarbeiding av nye konsepter for ikke å stagnere. Alle frivillige er hjertelig velkomne og klubbtilhørighet er ingen betingelse for å kunne være med på skifesten innenfra. Ta gjerne kontakt dersom du ønsker å være med oss videre.

Rennets strategiplan 2009-13

Vi må dessverre erkjenne ikke å ha forholdt oss slavisk til egen strategiplan i planperioden grunnet bygging av fotballhall, stadige utskiftinger internt i laget og usikre økonomiske betingelser. En del tanker og tiltak er likevel i høyeste grad gjeldende og du kan lese mer om våre tanker rundt fremtiden i det vedlagte strategidokumentet.


StrategiplanHva skjer?

Vår generalsponsorGrasrotandelen

Grasrotandelen

slik blir du grasrotgiver

Tabeller

Facebook connections