Tren.kamp lørdag 26.1

Stål møter Mosjøen lørdag kl.1500 i Stålhallen.

Stål tapte 1-3 i Bodø

Innstranden vant årets siste hjemmekamp mot Stål med 3-1.Pauseres var 1-0 til Innstranden.Dermed ble det en 6.plass i årets serie iom at Mosjøen og Lofoten også tapte sine kamper.

Stålkameratene vant mot Tverlandet.

Flott seier 6-2 over Tverlandet.

Les mer...

2-3 tap for Sortland

Sortland vant fortjent 3-2 på Sagbakken

Les mer...

B-laget vant i Mosjøen

Fortjent seier 3-1 mot Mosjøen.

Les mer...

B-laget vant 5-2 over Sømna

Vårt B-lag vant lørdag 5.div. kampen mot Sømna med 5-2.
En for liten seier etter spill og sjanser.

Les mer...

Stål 2 vant 3-1

Stål 2 vant i kveld 3-1 over lederlaget i 5.div - B&Y IL.

Les mer...

Stål vant 5-2 mot Fauske

Stål ledet 2-0 til pause - etter scoringer av Fredrik Rise og Stian C. I andre omgang lot hjemmelaget gjestene komme inn i kampen igjen med reduseringen til 1-2.

Les mer...

Stål tapte 0-3

Stål tapte dagens hj.kamp mot Harstad med 0-3. D var 0-0 til pause og Stål hadde faktisk de største sjansene i 1ste omgang.

Les mer...

Stål spilte uavgjort

Stål klarte uavgjort i Svolvær!1-1 ble sluttresultatet etter at Lofoten ledet 1-0 ved pause. Ståls utligningsmål i andre omgang - ble scoret av Stian Celius.

Les mer...

Stål tapte 1-6 mot Mosjøen

Stål tapte 1-6 mot Mosjøen og viste ikke innsatsen man skulle forvente etter det sure bortetapet mot bunnlaget Junkeren.

Les mer...

Stål tapte 1-4

Stål tapte 1-4 mot bunnlaget Junkeren i Bodø.Pauseres. var 3-0 til hj.laget.

Les mer...

Seier mot Sandnessjøen

Vant fortjent 4-1 mot Sandnessjøen

Les mer...

Stål jr. tapte 1-3

Stål tapte kveldens jr.kamp mot Mo IL med 1-3.Dermed er "toget" gått for deltagelse i høstens HESA-serie for jr.Ståls mål ble scoret av Fredrik Nedregård.Pauseresultatet var 2-0 til Mo.

Stål tapte 2-5 i Bodø

Stål tapte kveldens kamp mot Tverlandet 2-5.Pauseres. var 2-0 til hj.laget.Stål reduserte til 1-2 ve dStian C. på straffe - og så utlignet Stål ved Joachim Bjørklund til 2-2.Men hj.laget scoret 3 mål de siste tjue minuttene - dermed ble sluttresultatet 2-5.Dette er Ståls andre tap mot Tverlandet i år - iom at Tverlandet var laget som slo ut Stål av cupen i vår.

Jr - og G16-kampene er utsatt

De to kampene som skulle vært spilt i kveld og på tirsdag er utsatt til fk torsdag(G16) og fredag(jr).

Stål vant 3-0

Stål vant 3-0 i dagens HÅNO-kamp mot Mjølner 2.Det stod 0-0 til pause , men hjemmelaget kom sterkere og sterkere utover i andre omgang.Målscorere var Aleksander Iversen , Joachim Bjørklund og Joachim Olufsen. Grattis m 3 nye poeng.Neste kamp er borte mot Tverlandet den 21.6.

Stål 2 vant 5-0 mot Vega

Ståls 2ndre lag vant 5-0 i fredagens 5div.kamp mot Vega - pauseres. var 3-0. Det stod 2-0 allerede etter 12 min i første omgang - begge målene scoret av Ronny Sørensen. Hjemvendte Mads Henriksen scoret det tredje målet i 1ste omgang. I andre omgang sikret Stål seieren med to mål - scoret av Stian Edvardsen og Elias Bentsen.Stål var overlegne i denne kampen - godt jobba gutter.....

Stål Jr. tapte mot Nesna

Ståls jr.lag tapte torsdagens kamp mot Nesna på Sagbakken stadion - resultatet ble 1-3 til slutt. Ståls mål ble scoret av Jøran Fossmo - som var utligningen til 1-1 , men Nesna ble for sterke til slutt.Iom dette tapet - ser det ut som om en plass blant de tre beste blir vanskelig , men det er fremdeles et lite håp - da må Stål slå Mo IL og Sandnessjøen tape mot Br.sund.

Uavgjort mot Sortland

Stål klarte uavgjort i dagens bortekamp mot serieleder Sortland. 1-1 ble resultatet - det stod 0-0 til pause.Stål scoret først (ettter 80 min) ved Fredrik Riise , men dessverre fikk Sortland straffe rett etter og utlignet dermed til 1-1.Men tross alt skal vi si oss fornøyd med uavgjort i denne vanskelige bortekampen - godt jobba gutter - det kommer flere poeng.....

Jr.laget vant 2-0

Ståls jr-lag vant 2-0 i gårdagens bortekamp mot S.sjøen.Målene ble scoret av A.Iversen og E.Bårdsen.Dermed er jr.laget fremdeles med i kampen om en av de tre første plassene som gir plass i høstens HESA-serie for jr. Bra gutter.........

5.div-kamp utsatt

Onsdagens 5.div-kamp(6.juni) - mot Sømna er utsatt - ny dato er ikke fastsatt.

3.div-kamp flyttet

Lørdagens 3.div.kamp borte mot Sortland - er flyttet til søndag 10.juni kl.1200 - dette pga at Sortland møter Bodø/Glimt i 3.runde i NM for juniorer på lørdag den 9.juni. Lykke til gutter...

Stål vant 4-3

Stål vant kveldens kamp mot Fauske/Sprint med 4-3 - etter å ha ligget under med 3-1 til pause.Stål scoret først ved Kenneth Johansen - før hj.laget gikk opp til 3-1 som holdt ut omgangen. Les mer ved å klikke på den blå overskriften....

Les mer...

Jr-lag spilte uavgjort

Ståls jr.lag spilte 3-3 i kveldens bortekamp i Mosjøen.Pauseresultatet var 3-0 til hj.laget.Stål reduserte først ved Kevin Krokå , så til 2-3 ved Fredrik Nedregård - utligningen til 3-3 kom ved Anders Henriksen i siste spilleminutt. Det var et noe redusert jr-lag Stål stilte med , men med god innsats - viste igjen dette laget at de vil kjempe i toppen av jr-serien i år også - bra jobbet gutter!!!!!

B-laget tapte 0-6

Stål tapte 0-6 mot Mosjøen i kveldens 5.div.kamp på Moheia.Pauseresultatet var 0-3.

Stål tapte 0-4 i Harstad

Stål tapte 0-4 i dagens kamp mot Harstad.Hjemmelaget spilte i medvind i 1ste omgang og scoret 3 mål uten at Stål klarte å redusere.Hjemmelaget scoret 1 mål i andre omgang og vant dermed fullt fortjent 4-0.God tur heim gutter og bedre lykke i neste bortekamp mot Fauske Sprint tirsdag den 29.5.

Stål vant 4-0

Stål vant i dag 4-0 over Lofoten på Sagbakken stadion. La det være sagt - Lofoten var ikke noe stort lag og de stilte med kun 11 mann!!! Det er nesten som det ikke er å tru - at et lag i HÅNO-serien har så lite spillere til disp. til en bortekamp.

Les mer...

Stål spilte uavgjort

Stål spilte uavgjort 4-4 i Mosjøen - etter å ha ledet 4-1 10 min før slutt.Utligningen for Mosjøen kom i det siste spilleminutt. Man kan vel si at laget kastet bort poeng i slutten av kampen - igjen.Det samme skjedde i første kamp mot S.sjøen.Men bare stå på gutter - det er en lang sesong.

B-laget tapte 2-5 mot S.sjøen

Ståls B-lag tapte 2-5 i kveldens 5.div-kamp mot S.sjøen.Ved pause stod det 0-3 , så det positive var at Stål vant andre omgang 2-1...Neste kamp i 5.div for Stål - er mot B&Y IL 16.5 på Ytteren.

Ståls jr-lag vant 5-0

Stål vant 5-0 mot Dønna/Herøy i går kveld.BRA gjort gutter.Neste kamp for laget er mot B&Y IL den 14.5 på Sagbakken.

B-laget tapte 1-8....

Ståls B-lag tapte i kveld 1-8 mot Grane på Moheia.

Les mer...

Stål vant 3-0

Stål vant 3-0 i kveldens kamp mot Junkeren - som det var stilt litt forventning til iom at de slo Lofoten 3-2 i forrige runde.(Les mer v/ åklikke på overskriften)

Les mer...

B-laget tapte

Det ble tap i årets første kamp i 5.div mot Olderskog - resultatet ble 1-7 til slutt etter 1-4 v/pause.

Stål tapte i S.sjøen

Stål tapte 3-4 mot S.sjøen i kveldens kamp. (Les mer ved å trykke på den blå overskriften).

Les mer...

Uavgjort for jr.laget

Juniorlaget spilte 1-1 borte i kveldens kamp i Brønnøysund. (Les mer ved å trykke på den blå overskriften)

Les mer...

Juniorene tapte mot Mo IL

Ståls juniorer tapte 2-0 mot Mo i 1.ste runde i NM i Stålhallen. Mos seier var fotjent - de var det beste laget -særlig i første omgang - andre omgang var mer jevnspilt.Pauseresultatet var 2-0.

Tren.kamp m. Nesna avlyst

Tren.kampen mot Nesna den 14.4 er utsatt/avlyst.Mulig at den blir spilt litt senere i uka - vil i såfall bli lagt ut på siden her.

1.ste runde NM for junior

Stål møter Mo IL i 1.ste runde i NM for juniorer på tirsdag den 17.4 kl.2000 i Stålhallen. Møt opp - det blir nok en spennende og god kamp....

Årsmøte i fotabllgruppa 6.3.12

Årsmøte i fotballgruppa avholdes den 6.3.2012 kl.1800 i Gulbrakka. Saker som ønskes tatt opp på årsmøtet - må være innmeldt til styret senest den 3.mars.MØT OPP......

Stål vant 3-1

Stål vant 3-1 i søndagens kamp mot S.sjøen

Les mer...

Stål vant 4-3

Stål vant 4-3 mot Br.sund i lørdagens kamp i Stålhallen.

Les mer...

Stål-S.sjøen søndag

Stål møter S.sjøen søndag kl.1145 i Stålhallen.

Stål møter Br.sund lørdag

Stål møter Br.sund lørdag 18.2 - kl.1400 i Stålhallen.

Jr.laget vant 7-2

Ståls jr-lag vant i dag 7-2 over Br.sund.

Les mer...

Terminliste HÅNO 2012

Terminlisten for HÅNO 2012 er klar etter tlf.møte i uka som gikk.

Les mer...

Stål vant 3-1

Stål vant 3-1 over Mosjøen i Stålhallen i ettermiddag.

Les mer...

Nye treningskamper for A-laget i Stålhallen

Det er booket nye treningskamper for Stål A-lag


A-laget møter Brønnøysund den 18 februar klokken 14:00 i hallen, deretter er det lagt opp til treningskamper den 3 mars og 14 april (Nesna IL.)

Kom i hallen og se nye Stålkam :)Stål vant første treningskamp

Stål vant 8-3 mot Nesna i årets første treningskamp.

Les mer...

Hva skjer?

Vår generalsponsorGrasrotandelen

Grasrotandelen

slik blir du grasrotgiver

Tabeller

Facebook connections